Selecteer een pagina

Rouwtherapie Valkenswaard

Je weet je geen raad met je verdriet na het verlijden van je dierbare,  laat mij je dan helpen door je diepe rouwdal, zodat je weer zeggenschap krijgt, om weer te genieten van het leven.  Kom voor een gratis rouwsessie bij rouwtherapie Valkenswaard.

Eigenwijze rouw Valkenswaard

Ik ben opgeleid als rouwtherapeut en door de jaren heen heb ik allerlei tools verzameld die helpen om te rouwen. Uniek aan mijn werkwijze is dat je rust ervaart in je hoofd en lijf en makkelijker bij de spanning in je lijf kunt komen en blijven. Je krijgt zeggenschap  over je gedachten, gevoelens en je bent je meer bewust van je signalen in je lijf. Je leer jezelf beter kennen in rouw en het helpt je naar meer veerkracht in je leven. Boek een gratis rouwsessie bij Rouwtherapie Valkenswaard

 

Rouwtherapie Valkenswaard

De manier die Marianne toepast is heel erg goed voor verdriet verwerken, welk verdriet dan ook. Heel gemakkelijk, vlug en loeflijk en er komt veel in werking. Doordat Marianne drukpunten aanraakt komt het heel erg goed diep binnen, daar is geen ontkomen aan. Dank je wat was het goed. En veel lichamelijke pijn weg!!

 

Ghislaine

Marianne is een betrokken, professionele coach met aandacht voor jouw behoeften. Ze voelt door middel van aanrakingen aan waar de belemmeringen zitten om tot volledige ontspanning te kunnen komen, wat ik ook heb mogen ervaren. Een erg prettige en leerzame ervaring! Een aanrader voor iedereen met rouw die echte ontspanning wil ervaren op een dieper niveau niveau zonder belemmerende gedachten.

 

Marieke

Rouwtherapie Valkenswaard, weer zin en plezier in het leven

In 5 maanden heb je

  • inzicht waar je staat in je rouwproces
  • zeggenschap over je lege verdrietige emoties
  • rust in je hoofd
  • ruimte om je lijf te ontspannen

Prijzen rouwtherapie Valkenswaard

Bij eigenwijze rouw, ieder rouwt immers op eigen unieke wijze.

“Dood ben ik pas, als jij mij bent vergeten.”

– Bram Vermeulen –

Norbertusdreef 11
Valkenswaard, Noord-Brabant 5551 BA
Nederland
Telefoon: +31618935577
E-mail: verdijsseldonkmarianne@gmail.com
URL: https://eigenwijzerouw.nl/
Btw-nummer: 001289971B70
Kamer-van-Koophandelnummer: 56774214
Prijsindicatie: $$
Maandag9:00 - 17:00
Dinsdag9:00 - 17:00
Woensdag9:00 - 17:00
Donderdag9:00 - 17:00
Vrijdag9:00 - 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten
Marianne is een vakvrouw met een groot hart. Er is zoveel in mijn lijf ten goede in beweging gezet, dat het letterlijk lichter voelt
Arna

Ik zag er echt tegenop om te komen en vond het heel spannend. Mijn omgeving maakte zich zorgen om mij en ik dacht echt dat ik gek werd van verdriet. Haar vragen raakte mij en zorgde ervoor dat mijn verhaal gehoord werd en ik kreeg ineens zoveel inzicht in mijn rouwproces. Niets is gek en ieder rouwt op een eigen manier. Marianne heeft me hierbij heel goed geholpen
Jannie

Rouwtherapie Valkenswaard
Kom gratis voor een rouwsessie bij eigenwijze rouw
Gun jezelf ruimte voor je verdriet

9 + 11 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.